تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
هنر
هنر
 
نوشته شده در تاريخ 13 بهمن 1396 توسط صبا |

اگر شما برای خرید دستگاه تصفیه‌هوا جستجو کرده باشید، مطمئنا متوجه شده‌اید که صدها نوع مختلف در برندهای متفاوت برای خرید وجود دارد. اما بدانید که تنها چهار نوع اصلی از تکنولوژی فیلتراسیون هوا وجود دارد که این دستگاه‌ها از آن استفاده می‌کنند.

این چهار فیلتر تمیز‌کننده هوا انواع مختلفی از آلودگی هوا را مورد هدف قرار می‌دهند. در ادامه توضیحات بیشتری از فیلترها و مزایا و معایب هر یک را مشاهده می‌کنید:

 (تصفیه با بخار):HEPA فیلتر تصفیه

این فرایند فیلترکردن هوا شامل یک فیلتر کاغذی بسیار متراکم است. انواع مختلفی از فیلترها وجود دارد که از اختصار HEPA استفاده می کنند، اما فقط یک صدور گواهینامه واقعی دارد و به عنوان "فیلتر HEPA واقعی" برچسب‌گذاری شده است. یک فیلتر HEPA واقعی برای حذف 99.97٪ از تمام ذرات میکروسکوپی به اندازه 0.3 میکرون در نظر گرفته ‌شده‌است. دیگر فیلترهایی که از اصطلاح "HEPA-type" یا "HEPA-like" استفاده می‌کنند کارآیی کمتری دارند و می‌توانند ذرات را به اندازه 2 تا 5 میکرون جذب‌کنند.

   مزایا: بسیار کارآمد است و برای همه مشکلات تنفسی مناسب است.

   معایب: نیازمند تعویض فیلتر برای حفظ کارآیی است که معمولا گران‌تر از انواع دیگر فیلترها می‌باشد. بوها یا گازهای شیمیایی را حذف نمی‌کند، از فن برای کشیدن در هوا استفاده می‌کند و سرعت بالای آن می‌تواند پر سر و صدا باشد.

فیلتر تصفیه یونی:

این فن‌آوری، تمیز کردن هوا را با انتشار یک ابر از یون‌های شارژ شده به هوا که به آلاینده‌های هوا منتقل می‌شود انجام می‌دهد. برخی از تصفیه‌کننده‌های هوای یونیک شامل یک صفحه‌ی الکترواستاتیک است که ذرات را جذب می‌کند و آنها را از هوای اتاق جدا می‌کند. این فرآیند ذرات را به اندازه 0.01 میکرون برطرف می‌کند.

    مزایا: تعمیر و نگهداری آسان و کم‌هزینه، تعویض فیلتر آن ارزان‌تر از دستگاه‌های فیلتر HEPA بوده و چون از فن استفاده نمی‌کند بسیار آرام و بی‌صدا کار می‌کند.

    معایب: آلاینده‌ها در کف اتاق باقی می ماند مگر اینکه در یک صفحه الکترواستاتیک جمع شوند، صفحات جمع آوری نیاز به تمیزکاری مکرر با صابون و آب دارند، بوها را حذف نمی‌کند، مقدار کمی اوزون را به عنوان یک محصول جانبی تولید می‌کند که می‌تواند آسم و مسائل تنفسی را تحریک کند.

فیلتر کربن:

این نوع فیلتر هوا از فرم خاصی از صفحه کربن فعال استفاده می‌کند که شامل میلیون‌ها منافذ کوچک جذب کننده است. این فیلترها چیزی است که بوی تازه و تمیز را ایجاد می‌کند.

    مزایا: فیلترهای نسبتا ارزان برای جایگزینی، ایجاد بوی تازه و مطبوع در اتاق

    معایب: فقط مناسب برای کاهش گازها و بوها

نور ماورا بنفش (UV):

بر خلاف سه فیلتر دیگر که ذکر شد، این فناوری یک نور نامرئی را منتشر می‌کند که آلوده کننده‌های داخل اتاق را در معرض حملات آنها از طریق یک فیلتر فیزیکی قرار می‌دهد. تصفیه کننده‌های هوا از گروه UV-C از طیف ماورا بنفش استفاده می‌کنند. این گروه به طور کامل برای انسان ها ایمن است و هیچ اثری جانبی منفی ایجاد نمی‌کند. هدف اصلی آن کشتن باکتری ها و ویروس ها در داخل خانه است. نتیجه نهایی یک محیط استریلیزه و پاک است.

   مزایا: نور ماورا بنفش برای هزاران ساعت کارآیی دارد و به ندرت نیاز به جایگزینی دارد، یک محیط استریل ایجاد می کند، تعداد میکروبی را که می‌تواند ‌درون یک اتاق پخش شود و باعث ایجاد بیماری ها شود را، کاهش می‌دهد.

    معایب: فقط از بین بردن ویروس‌ها، باکتری‌ها و میکروب‌ها را انجام می‌دهد و به عنوان یک دستگاه مستقل قابل خرید نیست.

 

دلایل رایج برای خرید دستگاه تصفیه هوا

1.     آسم

2.     گرد و غبار

3.     افزایش کیفیت عمومی هوا

4.     آلودگی ترافیکی موجود در فضای بسته

5.     حیوانات خانگی

6.     گرده‌های حاصل از گل‌های فصلی

7.     دود سیگار

 



برچسب ها : ,

نوشته شده در تاريخ 24 آبان 1396 توسط صبا |

مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی تهران با اشاره به اهمیت توجه به برندسازی در صنایع دستی گفت: هرچه در بازار خواهان نداشته باشد از گردونه خارج می‌شود.

رجبعلی خسرو آبادی، مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع‌دستی تهران طی بازدید از بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی و در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: به نظر می‌رسد نمایشگاه امسال، بهتر و منظم‌تر از سال‌های پیش باشد؛ تقسیم بندی‌ها بسیار خوب انجام و تمامی‌کسب و کارهای جدید اعم از فضاهای مجازی و فروشگاه‌های اینترنتیف یک جا متمرکز شده اند و این اتفاق خوبی است که در نمایشگاه امسال افتاده است.

او به ضرورت بسترسازی در حوزه صنایع دستی اشاره و بیان کرد: ما باید به فکر بستری برای معرفی بیشتر و بهتر صنایع دستی باشیم. امسال، فروشگاه‌های اینترنتی هم به نمایشگاه آمده اند. خوب است اگر موسساتی که در حوزه فرهنگسازی اعم از تبلیغات و ساخت فیلم و پویانمایی هم فعالیت می‌کنند به نمایشگاه بیایند. برای مثال صدا و سیما می‌تواند غرفه مستقلی داشته باشد و همه فیلم‌های مستند یا داستانی که در این چند دهه درباره صنایع دستی ساخته و پخش کرده را به نمایش بگذارد این هم برای مخاطبان جذاب است هم گونه ای بسترسازی برای این نوع صنایع به شمار می‌رود.

به گفته خسروآبادی، ما نباید فقط به تولید و فروش فکر کنیم بلکه باید به دنبال بستری برای رونق هر چه بیشتر صنایع دستی باشیم. چراکه ما یک قالب تولید و یک قالب فروش داریم و هر دوی این قالب‌هاروی بستری قرار می‌گیرند که اجتماعی، فرهنگی، هنری، آموزشی و حتی سیاسی و حکومتی است. ما باید ببینیم نگاه مردم ما به صنایع‌دستی چگونه است بنابراین لازم است، بخش‌های مختلف اطلاع رسانی را فعال کنیم و علاوه بر این که تولید محصول  و چگونگی فروش و ارائه آن برایمان مهم است باید به رشد و گسترش موسسات آموزش عالی، تبلیغات، ساخت فیلم و... که زمینه‌های معرفی بیشتر صنایع دستی را فراهم می‌آورند هم توجه کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران به چگونگی حمایت از صنایع دستی اشاره و بیان کرد: حمایت باید اصالتی باشد یعنی برای فروش و حمایت بیشتر از هنرمند باید برندسازی شود و ما باید از کسانی حمایت کنیم که کار را به صورت تخصصی انجام می‌دهند؛  وگرنه هنرمندی که نمی‌تواند هزینه اقامت خود در تهران و اجاره غرفه‌اش در نمایشگاه صنایع دستی را پرداخت کند، چه نیازی به شرکت در این نمایشگاه رقابتی دارد؟

خسروآبادی در پاسخ به این که آیا برندسازی در حوزه صنایع دستی برعهده دولت است گفت: ما باید از این رویه حمایت کنیم. به عبارتی دولت باید به برندسازی کمک کند. چرا که وقتی یک برند شکل می‌گیرد ساماندهی استاندارد شدن کالا راحت‌تر انجام می‌شود. چراکه مخاطب‌شناسی انجام گرفته و تولیدکننده و ارائه دهنده فلان برند می‌داند که طرحش را چگونه ارائه کند حالا آنچه می‌خواهد را با هنرمند در میان می‌گذارد و در واقع به او پیشنهاد انجام کاری را می‌دهد که فروشش تضمین شده است.

به گفته او صنایع دستی باید گردش اقتصادی داشته باشد وگرنه نمی‌توان نام صنعت روی آن گذاشت و این گردش باید با حفظ اصالت‌ها باشد. پس اگر فروش ما دچار مشکل است یعنی بازارسنجی درستی نداشته‌ایم و باید روی این مساله متمرکز شویم.

خسروآبادی در ادامه بیان کرد: اگر ۵۰ برند وجود داشته باشد، طبیعی است که من هنرمند، کالای خود را به کسی می‌فروشم که فروشنده بهتری است. بنابراین اگر در تولید به توسعه فکر می‌کنیم باید موسساتی که در حوزه بازاریابی کار می‌کنند را هم تقویت کنیم وگرنه چیزهایی که در بازار خواستار ندارد از گردونه صنعت خارج می‌شوند.
 



برچسب ها : صنایع دستی،برند،اهمیت،اصالت،دولت,

نوشته شده در تاريخ 2 بهمن 1396 توسط صبا |

در کشور ما هم صحبت از برندسازی و برندینگ و مشاوره آن کم نیست. به قول یکی از دوستان: “یکی بود یکی نبود، یه کشوری بود که مشاورای برندینگش از برنداش بیشتر بودن…!”

بماند که خیلی‌ها هنوز هم نمی‌دانند که برند و برندینگ، فقط طراحی لوگو و انتخاب فونت سازمانی نیست!
نمی‌دانند که کل کار برندینگ به زبان ساده این است که شما قرار است “ذهنیت” مردم را نسبت به برندتان به شکل خاصی دربیاورید، خاص شوید و بنا به دلایلی، افرادی (خاص یا عام) به سمت شما بیایند و سراغ برندهای دیگر نروند.

در تمام این مسیر، همه‌ی اِلِمان‌های بصری برندتان از لوگو و فونت بگیرید تا مدل طراحی کارت ویزیت و بروشورتان، فقط و فقط یک ابزار برای برندینگ هستند و نه کل برندینگ!
از کجا شروع کنیم؟

دکتر امیر اخلاصی در کتاب اصول برندسازی خود می گوید، برای ایجاد برند، 8 ابزار در اختیار مدیران بازاریابی قرار دارد تا از طریق آن با مشتریان ارتباط برقرار کرده و یک برند قوی در بازار بسازند:

    تبلیغات
    روابط عمومی
    پیشبرد فروش
    بازاریابی مستقیم
    فروش شخصی
    بسته بندی
    رویدادها و اسپانسرینگ
    خدمات مشتری

    به طور کلی برندینگ، فرآیندی است که در طی آن به جایگاه احساسی و عاطفی یک محصول یا خدمت افزوده می‌گردد،
    بدین وسیله ارزش آن برای مشتریان و سایر ذی نفعان افزایش می‌یابد.

به عقیده بزرگان عرصه برندسازی یا برندینگ:

    برندسازی یا برندینگ حاصل پیام‌ها و گزارش‌های رسانه هاست. هر قدر تعداد این پیام‌ها بیشتر و محتوای آن‌ها مطلوب تر باشد، نام تجاری قوی تر خواهد شد.
    اَل ریس، لورا ریس، سقوط تبلیغات و ظهور روابط عمومی

برندینگ دانشی است که با برتری دادن به یک برند (Brand) باعث افزایش اعتبار و شهرت آن برند در بازار رقابت میشود، اعتبار و شهرت یک برند به طور مستقیم می تواند منجر به فروش بیشتر و قیمت گرانتر محصولات وخدمات شود، به زبان دیگر  برندسازی روش هوشمندانه  تجارت و تولید ثروت است.
برندینگ یا برندسازی
برندینگ یا برندسازی؛ ابزاریست برای بدست آوردن برتری در بین رقبا

برندینگ چیزی بیش از ایجاد یک نام یا لوگوی خاص و زیبا برای یک مخصول یا خدمت است، برندسازی مسیری است که به واسطه آن مشتریان، محصولات و خدمات یک شرکت را درک و تجربه می کنند.
برندینگ چیزی بسیار فراتر از داشتن یک لوگو است!
برندینگ چیزی بسیار فراتر از داشتن یک لوگو است!

برندسازی ایجاد تمایزی منحصر بفرد است که برای مشتریان، کارکنان و مدیران سازمان اهمیت زیادی دارد. داشتن یک برند قدرتمند سبب می شود هزینه های یک شرکت به واسطه جلوگیری از سرمایه گذاری های نامناسب و بی هدف به طور کاملا محسوسی کاهش پیدا کنند.

سودآوری به واسطه جذب مشتریانی وفادار به طور چشم گیری افزایش پیدا می کند و از همه مهمتر برند یک شرکت تبدیل به دارایی ناملموس برای سازمان می شود که ارزش آن می تواند بیش از مجموع ارزش تمامی دارایی های فیزیکی آن سازمان باشد.

    کارآفرینی و راه اندازی یک کسب و کار بدون تفکر برندینگ و محوریت برند برای آن یک اشتباه نابخشودنی در تجارت است!
    اَل ریس، لورا ریس، سقوط تبلیغات و ظهور روابط عمومی

از جمله­ ی دلایل مهم  برندسازی در نزد سازمان ها، تمایل به رهبر بودن، پیشی گرفتن در صحنه­ ی رقابت و دسترسی کارمندان به بهترین امکانات به منظور دست یابی به مشتریان کم هزینه تر می­ باشد، منظور از مشتریان کم هزینه تر این است که در صورتی که مشتری با برند سازمان آشنا باشد و احساس مناسبی نسبت به آن داشته باشد، سازمان هزینه تبلیغات، زمان و… کمتری برای تبدیل وی به یک مشتری بالقوه یا وفادار متحمل خواهد شد.
ضرورت برندسازی یا برندینگ (Branding)

ضرورت داشتن برند از این روست که با توجه به حرکت جوامع مصرفی به سمت‌ مدگرایی، در اختیار داشتن برند (Brand) یا نام‌های تجاری معتبر یکی از راهکارهای ایجاد تمایز و شخصیت به شمار می رود.

اهمیت برند برای مشتری بواسطه ی دانش مشتری از برند ایجاد می شود، که بواسطه تعدادی از عوامل ناشی می شود، اما شاید دو مورد زیر مهم ترین آنها باشند:

    عمق برند؛ یا به عبارتی اولویت ذهنی مشتری در انتخاب برند در میان سایر برند های مشابه، بطور مثال بسیار از افراد پس از شنیدن کلمه نوشابه در ذهنشان بلافاصله Coca Cola تداعی می شود.
    گستردگی برند؛ هرچه رابطه مشتری با برند پیچیده تر باشد یا به عبارتی توسط تنوع تعاملات برند در ذهن بیشتر باشد، فرصت ساخت وفاداری بلندمدت بیشتر است. همانند شرکت هایی چون Google , Amazon.

ضرورت برندسازی یا برندینگ
ضرورت برندسازی یا برندینگ
انواع برندسازی یا برندینگ (Branding):

تاکنون دسته بندی های مختلفی از انواع برندسازی توسط اساتید این حوزه ارائه شده است و اگر بخواهیم برجسته ترین نوع این دسته بندی ها را برشماریم به شرح زیر است:

    برندسازی مشارکتی یا Co-Branding: مشارکت با برندی دیگر جهت دست­یابی به هدف
    برندسازی دیجیتال: وب سایت، رسانه­ های اجتماعی، بهینه سازی موتور جستجو، استفاده از وب برای تجارت
    برندسازی شخصی یا Personal Branding: روش­ هر فرد برای ایجاد اعتبار و شهرت برای خودش
    برندسازی علّی: برندتان را با یک نیت خیر خواهانه همسو کنید؛ یا مسئولیت اجتماعی شرکت
    برندسازی کشوری: تلاش برای جذب توریست و کسب و کار

برندسازی شامل مباحث و مفاهیم مختلفی چون جایگاه یابی و جایگاه سازی برند (Brand Positioning)، نامگذاری برند، انتخاب رنگ برند و طراحی شخصیت بصری برند( لوگو، آرم و…)، توسعه برند، ارزش برند و… می‌باشد.



برچسب ها : برندینگ،برند،تعریف،ضرورت،اهمیت,

درباره وبلاگ


آخرين مطالب
آرشيو
موضوعات
آمار
تعداد آنلاین : 0
بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 4
بازدید کل : 729
تعداد پست ها : 22
تعداد نظرات : 0
Blogtez